کارورزی

ساخت وبلاگ

پتروسا، برترين وبسايت ارائه دهنده تجهيزات نفت و گاز

  • معرفي شرکت

شرکت پتروسپنتا آذر با نام تجاري پتروساکو با تکيه بر دانش متخصصان شرکت و همچنين با تجربه‌اي قريب به 20 سال توانسته است نام نکويي در زمينه توليد، واردات و تامين تجهيزات نفت و گاز از خود برجاي گذارد.

nwyt_d1.jpg

  • لوله

بي ترديد خطوط لوله انتقال نفت و گاز از شريان‌هاي مهم اقتصادي کشور و از سرمايه‌هاي ارزشمند ملـي بـه شـمارمي‌روند. بنابراين لازم است مجموعه‌هاي کارفرمائي، پيمانکـاري و بهـره بـرداري احسـاس مسئوليت نموده و ازمحصولات و ادواتي استفاده کنند که از پيشرفته‌ترين فناوري‌هـا برخوردار بوده و معتبرترين استانداردهاي روز دنيا را دارد.

يكي از بخش‌هاي اصلي تشكيل دهنده يك مجموعه طراحي پروژه‌هاي صنايع نفت و گاز و پتروشيمي، بخش پايپينگ مي‌باشد و لوله به عنوان  مهم‌ترين قسمت از مجموعه پايپينگ است که بخش وسيعي از طراحي پروژه‌ها را  به خود اختصاص مي‌دهد و داراي انواع مختلفي است. بطور کل لوله‌ها در بخش صنعتي به دو دسته لوله‌هاي فلزي و لوله‌هاي غيرفلزي تقسيم مي‌شوند که هرکدام کاربردهايي متفاوت و متنوعي دارند. که در ادامه تنها به بررسي ويژگي‌ها و کاربردهاي لوله‌هاي فلزي مي‌پردازيم.

  1. انواع لوله‌هاي فلزي
  1. لوله‌هاي فولادي ضد زنگ (Stainlss Steel)                                                      

اين نوع فولاد تركيبي از آلياژ آهن، كرم و نيكل مي‌باشد و بسته به ميزان كرم و نيكل موجود در فولاد از انواع متنوعي برخوردار است. در واقع تعداد زياد انواع و رده‌هاي فولاد ضد زنگ نشانگر آن است که اين فولادها به طور وسيعي در صنايع مختلف کاربرد دارند.

با توجه به سختي فرآيند ساخت اين نوع فولاد  معمولا از قيمت بالايي برخوردار مي‌باشند، که همين موضوع سبب گشته تا در پروژه‌هايي که هزينه جزء پارامترهاي کم اهميت تلقي شود، بکار رود.

جالب است بدانيد در صورتي‌که عمليات پرداخت سطحي بر روي لوله‌ها انجام گيرد اين لوله‌ها قابليت آن را دارند تا از نفود و رشد ميکروب‌ها جلوگيري نمايند و امکان استفاده در صنايع غذايي و آشاميدني را پيدا مي‌کنند.

از خصوصيات اين فولادها مي‌توان به مقاومت بالاي آن‌ها در برابر فشار، خوردگي و دماي بالا اشاره كرد.

  1. فولاد آلياژي (Low Temperature Carbon Steel)                                

فولاد آلياژي از كربن وآهن و برخي مواد و فلزات مانند سيليس، مولبيدن، منگنز و … با عيار بسيار پايين ساخته مي‌شود.

اين نوع از لوله‌هاي فولاد آلياژي به علت پايين بودن انبساط حرارتي آن‌ها نسبت به ساير فولادها بيشتر در خطوط گاز سرد و خشك مانندخطوط نيتروژن و سيالات سرد با فشار متوسط و بالا استفاده مي‌گردند.

  1. فولادهاي آلياژي كربن دار( Alloy Steel)

فولادهاي آلياژي كربن دار، آلياژهاي ديگـري از آهن هسـتند كه با افـزودن كربن، سـيليس و فلزاتي همچون مولبيدن، نيكل، واناديم، كرم و برخي ديگر از فلزات با عيار بالا ايجاد مي‌شود.

  1. لوله‌هاي فولادي

مزيت استفاده از لوله‌هاي فولادي به پارامتر مقاومت و هزينه نسبي بستگي دارد. اين نوع لوله‌ها  نسبت به پرتوهاي UV و محيط‌هاي با دماي زياد مقاوم هستند.

 از ديگر مزيت‌هاي اين نوع لوله‌ها مي‌توان به قابليت جوشکاري، مقاومت در برابر خوردگي، دوام و هزينه مناسب اشاره کرد.

  بطور کل لوله هـاي فولادي را بر اساس نوع ساخت به دو دسته لوله‌هـاي درزدار و لوله‌هــاي بدون درز تقسيم مي‌نمايند.

  1. لوله‌هــاي بدون درز

لوله فولادي بدون درز در اصطلاح به لوله مانسمان يا سيم لس (seam-less) معروفند. واژه «بدون درز» به معني عدم وجود درزهاي جوش است.

 در فرايند توليد اين دسته از محصولات از مقاطع فولادي اعم از شمش استفاده مي‌شود و پس از حرارت و کشش و ساير فرايندها به لوله فولادي تبديل مي‌شود.

همچنين از اين لوله‌ها معمولا در شرايطي استفاده مي‌شود که دما و فشار افزايش مي‌يابند.

لوله‌هاي فولادي بدون درز در موارد مختلف در صنعت نفت و گاز به کار مي‌روند:

عمليات‌هاي بالادستي (لوله‌هاي نفتي) (OTCG)

عمليات‌هاي مياني (انتقال و توزيع سيالات مانند نفت، گاز، بخار، اسيدها، دوغاب‌ها)

عمليات‌هاي پايين دستي (لوله‌هاي فرايندي براي تصفيه نفت و گاز در محصولات مشتق شده)

کاربردهاي لوله کشي عمومي در زمينه تأسيسات

  1. لوله‌هاي درزدار

لوله‌هاي درزدار ((welded pipe،  به لوله‌هايي گفته مي‌شود که از شکل‌دهي و جوش دادن ورق‌هاي فولادي با ضخامت‌ها و جنس‌هاي مختلف توليد مي‌شوند.

بدين صورت که ابتدا ورقه‌هايي با ضخامت‌هاي متفاوت و بر پايه اندازه نهايي لوله برش داده مي‌شوند، سپس به دستگاه نورد منتقل شده  و بعد از آن درز به وجود آمده جوشکاري مي‌شود در واقع لوله بدون درز، از جوش دادن دو سر ورق فولادي ساخته شده و به همين دليل لوله به شکل يکنواخت نبوده و درزدار است.

لوله درزدار، داراي سختي زيادي هستند و مي‌توانند نيرو و فشار بالايي را تحمل کنند و با توجه به وزن کمي که دارند بسيار مقرون به صرفه و اقتصادي هستند.

لوله‌هاي درزدار بر اساسي نوع روشي که به واسطه آن ورق‌هاي فولادي به هم جوش داده مي‌شوند به دسته‌هاي جوشکاري الکتريکي، زيرپودري و ذوبي الکتريکي تقسيم مي‌شوند که در ادامه به اختصار تشريح شده‌اند.

  • جوشکاري الکتريکي (Electric Resistance Welded)

 در فرآيند جوشکاري الکتريکي لبه‌هاي ورق در اثر حرارت يک  دستگاه جوش الکتريکي به حالت مذاب درآمده و به يکديگر جوش مي‌خورند، به لوله‌هايي که بر اثر جوشکاري الکتريکي حاصل مي‌شوند به اختصار ERW گفته مي‌شود.

  • جوشکاري زيرپودري (Submerged Arc Welding)

 يکي از پرکاربردترين روش‌هاي جوشکاري در صنعت است. در اين روش وقتي لبه‌هاي ورق با يکديگر نور مي شوند شکافي V شکل بين آن‌ها به وجود مي‌آيد که با دستگاه جوش قوس الکتريکي شکاف را با زير پودرهاي مخصوص پر مي‌کند.

  • جوشکاري ذوبي الکتريکي  (Electric Fusion Welding) 

 از اين روش جوشکاري در توليد لوله درز مستقيم و يا درز مخفي استفاده مي‌شود. لوله‌هاي درزداري  که به وسيله اين نوع جوش کاري توليد مي‌شوند به لوله هاي EFW معروفند.

  1. اتصالات فشار قوي

اتصالات فشار قوي دستهاي از اتصالات صنعتي هستند که نقش مهمي در رشد صنايع مختلف از جمله نفت و گاز و پتروشيمي دارند.

 اگرچه اتصالات فشار قوي تجهيزات بسيار کوچکي هستند اما قلب صنايع انتقال سيالات محسوب مي‌شوند؛ اين اتصالات معمولاً از فولاد و آلياژهاي خاص ساخته ميشوند که بسته به فشار سيال و اندازه ساير تجهيزات داراي انواع مختلفي هستند.

 از جمله اتصالات فشار قوي که توسط شرکت پتروسا تأمين و توليد مي‌گردد مي توان به انواع  زانويي (جوشي و دنده اي)، فلنج (کور، لبه دار، گلودارو ساکت)، سه راهي، درپوش، رابط و مهره ماسوره اشاره کرد.

 از آن‌جا که جابه‌جايي اين سيالات همواره با فشار زيادي و درجه حرارت بالا صورت مي‌گيرد لازم است تا با بررسي دقيق ميزان جابه‌جايي از متناسب‌ترين نوع از اتصالات استفاده شود.

  • برخي از مشتريان ما

گروه مپنا، ماموت، شرکت نفت ايرانول،گلوبال پترو تک و...

باتوجه به تنوع و پيچيدگي‌هاي صنعت نفت، گاز و پتروشيمي کارشناسان شرکت آماده پاسخگويي به سوالات شما هستند. جهت مشاوره مي‌توانيد با شماره 86073350-021 و يا از طريق سايت [email protected]  با ما تماس حاصل نماييد.

آدرس سايت فارسي: petrosaco.com/fa

آدرس سايت انگليسي: petrosaco.com

 

کارورزی...
ما را در سایت کارورزی دنبال می کنید

برچسب : سایت,ارائه,دهنده,تجهیزات,نفت,و,گاز, نویسنده : کاووسی فر sttudentt بازدید : 282 تاريخ : شنبه 26 مهر 1399 ساعت: 19:05

با صفر کمتر !!!! به مسافرت داخلي و خارجي برويد !


دکتر تيکت | مرجع هوشمند خدمات گردشگري شامل : تور کيش | بليت هواپيما هاي داخلي و خارجي | بليت اتوبوس | بليت قطار | صادر کننده واچر هتل هاي داخلي و خارجي و تور هاي ترکيبي و دلخواه يکي از مهم ترين و قديمي ترين و معتبر ترين سرويس هايي است که بصورت اينترنتي در ايران مشغول خدمت رساني به مردم کشور عزيزمان ميباشد . دکترتيکت اميد دارد با پشتيباني 24 ساعته در 7 روز هفته بتوانيد نسبت به خريد بليط هواپيما در پروازهاي خارجي و پروازهاي داخلي و ، خريد بليط اتوبوس، رزرو هتل و بليط قطار بهترين و ساده ترين راهکار براي خريد هاي اينترنتي خدمات گردشگري و سفر شما را فراهم آورد.
https://drticket.ir

دکترتيکت تلاش دارد تا اولين گزينه شما مسافر گرامي در برنامه ريزي و حرکت به سمت زيباترين محيطهاي جذاب گردشگري و تجاري در سراسر ايران و جهان باشد.

لازم به توضيح است : سايت جديد دکتر تيکت بر اساس نظر سنجي مشتريان محترم با امکانات و خدمات بيشتر آماده و به روز رساني گرديده در هنگام خريد به آدرس ( Drticket.ir ) سايت دقت فرماييد تا در دام کلاهبرداران و فريب کاران نيافتاده و متحمل خسارت نشويد.

ما دکتراي فروش تيکت داريم

وب سايت ما : https://drticket.ir 

 

کارورزی...
ما را در سایت کارورزی دنبال می کنید

برچسب : با,صفر,کمتر,!!!!,به,مسافرت,داخلی,و,خارجی,بروید,!, نویسنده : کاووسی فر sttudentt بازدید : 228 تاريخ : شنبه 19 مهر 1399 ساعت: 23:08

ايمپلنت دندان

o4s7_q3.jpg

يکي از روش هاي نوين در جايگزيني دندان هاي پوسيده، شکسته و صدمه ديده يا کاشت دندان جديد به جاي دندان از دست رفته، ايمپلنت دندان است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاري برنا، در زمان گذشته از دست دادن دندان ها برابر با از دست دادن زيبايي ظاهري فرد و راهي براي جبران اين نقص وجود نداشت. کم کم و به مرور زمان دندان هاي مصنوعي و روش هاي متفاوت کاشت راه خود را در اين صنعت باز کردند. يکي از روش هاي نوين در جايگزيني دندان هاي پوسيده، شکسته و صدمه ديده يا کاشت دندان جديد به جاي دندان از دست رفته، ايمپلنت دندان است. در اين روش پايه اي فلزي در داخل استخوان فک محکم مي شود که حکم ريشه دندان جديد را خواهد داشت و دندان جديد بر روي آن قرار خواهد گرفت. در ادامه همراه باشيد تا زواياي مختلف ايمپلنت دندان را با هم بررسي کنيم.

جنس ايمپلنت دندان

ايمپلنت هاي دندان بايد مقاومتي بسيار بالا داشته باشند تا در برابر ضربه و فشار هاي وارده استقامت داشته باشند. از اين رو معمولاً اي فلزات يا آلياژ هايي از آن ها تهيه مي شوند. يکي از فلزاتي که کاربردي بي نظير و بي اندازه در صنعت ايمپلنت دندان دارد ، تيتانيوم است. تيتانيوم با داشتن مقاومتي بسيار بالا ، ميزان خوردگي بسيار کم و سابقه اي بسيار طولاني در عرصه ايمپلنت به عنوان يکي از بهترين مواد براي توليد ايمپلنت هاي دندان شناخته مي شود. علاوه بر اين موضوع تيتانيوم به خوبي توسط بدن فرد پذيرفته شده و پيوند بر قرار مي کند. البته در مواردي بسيار نادر ممکن است که بدن شخص به تيتانيوم حساسيت داشته باشد که در اين موارد مي توان از ايمپلنت هاي جايگزين استفاده نمود. از ايمپلنت هاي جايگزين مناسب مي توان ايمپلنت زيرکونيوم را نام برد که به تازگي در بازار راه خود را پيدا کرده است و احتمالاً مدتي طول خواهد کشيد تا به سابقه و ماندگاري تيتانيوم دست پيدا کند.

اجزاي ايمپلنت دندان

از آن جايي که ايمپلنت هاي دندان تعداد بي شماري دارند و اين انواع هر کدام در تعداد اجزا مي توانند متفاوت باشند نمي توان گفت که تعداد هميشه ثابت است. اما به طور معمول اکثر ايمپلنت هاي دندان از سه قسمت اصلي تشکيل مي شوند : فيکسچر ، اباتمنت و تاج دندان.

1- فيکسچر همان پايه ايمپلنت است که به عنوان ريشه دندان جديد در داخل استخوان فک جاسازي مي شود و با آن پيوند بر قرار مي کند. جنس فيکسچر همانطور که ذکر شد از فلزات و مخصوصاً تيتانيوم است تا بتواند به خوبي با استخوان فک ارتباط بگيرد.

2- اباتمنت نيز همان رابط يا واسط در ايمپلنت است. از آن جايي که ارتباط دهنده دو قسمت اصلي ايملپنت دندان است ، به آن واسط گفته مي شود و نقش اصلي آن نيز همين است. در برخي از ايمپلنت هاي دندان مثل ميني ايمپلنت ها ممکن است اين قطعه نيز حذف شود.

3- تاج و روکش دندان يا همان دندان مصنوعي جديد است که در واقع ويترين ايمپلنت به حساب مي آيد و نمايش دهنده زيبايي و محصول نهايي است که بر روي اباتمنت قرار مي گيرد. نکته حائز اهميت اين است که تاج هاي دندان متناسب با خصوصيات ظاهري دندان هاي طبيعي هر شخص تهيه و توليد مي شود. بنابراين ظاهري دو چندان زيباتر و طبيعي تر نسبت به ساير روش هاي کاشت دندان خواهد داشت.

متخصص ايمپلنت دندان

متخصص ايمپلنت دندان شخصي است که به صورت اختصاصي در همين زمينه مطالعه داشته و تجربه طولاني در زمينه کاشت و ايمپلنت دندان دارد. توصيه اکيد ما به شما در صورت نياز به انجام ايمپلنت دندان ، مراجعه به متخصص ايمپلنت به جاي جراحان يا دندان پزشکان معمولي است. براي آشنايي با مرکز ايمپلنت به لينک زير مراجعه کنيد .

مرکز ايمپلنت

قيمت ايمپلنت دندان

براي اطلاع از جديدترين قيمت هاي ايمپلنت دندان مي توانيد به سايت مراجعه کنيد.

قيمت ايمپلنت دندان

مزاياي ايمپلنت دندان

ايمپلنت دندان مزاياي بي شماري دارد. از ميان آن ها مي توان به موارد زير اشاره کرد که عمده اين مزيت ها به حساب مي آيند و از عوامل اصلي محبوبيت ايمپلنت در سطح جهان هستند :

1- مقاومت بالاي ايمپلنت هاي دندان نسبت به ساير روش هاي کاشت دندان از مزيت هاي بزرگ آن به حساب مي آيد. همانطور که گفته شد ايمپلنت دندان معمولاً از جنس فلزات هستند و همچنين با روش کاشت منحصر به فردشان که در داخل استخوان فک قرار مي گيرند ، اين مقاومت چندين و چند برابر مي شود.

2- بهبود کارکرد دهان و دندان ها : مواردي مانند جويدن غذا و صحبت کردن که با استفاده از دندان هاي مصنوعي گاهاً دشوار يا با مشکل رو به رو مي شدند ، با استفاده از ايمپلنت دندان حس و حال استفاده از دندان هاي طبيعي را خواهند داشت و مشکلاتي مانند لق زدن دندان مصنوعي در داخل دهان به کل رفع خواهند شد.

3- طول عمر ايمپلنت هاي دندان نسبت به ساير روش هاي کاشت و جايگزيني دندان بسيار بالاتر است. البته اين مورد به چندين و چند عامل نظير کيفيت ايمپلنت ، طرز کاشت و نحوه مراقبت شخص از ايمپلنت ها بستگي دارد.

4- ظاهري زيبا و طبيعي : ظاهر ايمپلنت ها بر خلاف دندان هاي مصنوعي که شايد کمي توي ذوق بزنند ، در لابراتور ها تهيه مي شوند و بسيار طبيعي و زيبا خواهند بود. به نحوي که پس از قرار گيري در داخل دهان امکان تشخيص آن ها از ساير دندان ها دشوار است.

مراقبت هاي پس از عمل ايمپلنت دندان

اين مراقبت ها شامل مراقبت هاي روز هاي ابتدايي که شامل فشار نياوردن زياد به ايمپلنت به علت امکان کج شدن آن و همچنين استفاده از مواد غذايي نرم است. در وهله دوم مسواک زدن روزانه و استفاده از نخ دندان و مواد دهان شويه يا ضد عفوني کننده مي باشد که بهتر است در بازه هاي منظم جهت بررسي ايمپلنت به جراح يا متخصص مراجعه کنيد.

مراقبت هاي ايمپلنت

 

 

کارورزی...
ما را در سایت کارورزی دنبال می کنید

برچسب : جنس,ایمپلنت,دندان, نویسنده : کاووسی فر sttudentt بازدید : 166 تاريخ : جمعه 4 مهر 1399 ساعت: 17:19

لینک دوستان

خبرنامه